دوشنبه ۵ آذر ۱۴۰۳ |۲۳ جمادی‌الاول ۱۴۴۶ | Nov 25, 2024
کد خبر: 236736
۶ خرداد ۱۳۸۹ - ۰۱:۴۱

فقدان مرکز تخصصی امامت در حوزه‌های علیمه و هجمه ها و شبهات روز افزون از سوی دشمنان و مخالفان ولایت و وجود عطش فراوان و درخواست های مکرر اشخاص حقیقی و حقوقی , ضرورت تاسیس نهادی مستقل و تخصصی در حوزه امامت را بیش از پیش نمودار ساخت، تا ضمن پرنمودن خلاء موجود، پاسخگوی نیازهای علمی و آموزشی در داخل و خارج از کشور باشد.

به گزارش مرکز خبر حوزه، گام‌های نخست در این مسیر پس از حمایت‌های مراجع عظام و درخواستهای بزرگان حوزه، راه اندازی درس خارج امامت توسط آیت الله میلانی به عنوان اولین درس خارج امامت در سال 83 برداشته شد و سپس واحد «احیای تراث امامت»، زیر نظر این استاد حوزه آغاز به کار کرد و  مرکز تخصصی امامت فعال شد و با گزینش بیش از 50 طلبه، آموزش دورس امامت شکلی نظامند در حوزه پیدا کرد.

* فعالیتهای بنیاد فرهنگی امامت

در اساسنامه بنیاد، طراحی و برگزاری دوره آموزشی تخصصی با موضوع « امامت» از طریق مدرسه تخصصی امامت که وابسته به بنیاد فرهنگی امامت است ، انجام فعالیت های انتشاراتی ، انتشار نشریه تخصصی امامت ، حمایت علمی و فرهنگی از فعالیت های تبلیغی مرتبط با امامت، برگزاری همایش در رابطه با موضوعات امامت، پشتیبانی علمی از شخصیت های حقیقی و حقوقی و نیروهای مستعد در عرصه امامت از فعالیت های این بنیاد بیان شده است.

بخش های اصلی این بنیاد شامل مرکز تخصصی امامت اهل بیت(ع)، مرکز تحقیقات امامت، مرکز فرهنگی و تبلیغی ، دفتر طرح و برنامه و معاونت منابع انسانی و پشتیبانی می باشد.

* مرکز تخصصی امامت اهل بیت(ع)

این مرکز آموزشی از سال86 برای راه اندازی سطح 3 رشته تخصصی امامت در حوزه فعالیت خود را آغاز کرد که در این راستا رشته تخصصی امامت در شورای گسترش حوزه به تصویب رسید و هم اکنون مراحل اخذ مدرک و مجوز برای این مرکز تخصصی در حال انجام است.

از برنامه‌های این مرکز می توان به فعالیت طلاب با توجه به استعداد و سوابق آنها در سه گرایش تدریس، تحقیق و تبلیغ اشاره کرد و برنامه‌ریزی جهت برگزاری فشرده مباحث امامت در قم و شهرستان ها برای مخاطبین فرهنگی، طلاب، مبلغین، معلمین، روحانیون حج، دانشجویان و فعالان مذهبی, برنامه ریزی جهت برگزاری دوره های تخصصی مباحث امامت برای طلاب خارج از کشور و تدوین سرفصل های دروس مصوب دررشته امامت و گزینش متون درسی از فعالیت‌های دیگر این مرکز است.

* مرکز تحقیقات

این بخش از بنیاد فرهنگی امامت تلاش دارد با بهره گیری از اساتید و پژوهشگران امامت پروژه طرح های تحقیقاتی مورد نیاز در حوزه امامت را به انجام رساند که احیا مصادر امامت، تدوین آموزشی امامت، ایجاد واحد پاسخ گویی به شبهات و تاسیس گروه مطالعات بنیادین از برنامه های این بخش محسوب می‌شود.

 خاطرنشان می شود علاقه‌مندان می‌توانند برای آشنایی بیشتر با مرکز فرهنگی امامت به ساختمان این مرکز واقع در قم خیابان شهدا کوچه 21 پلاک12 مراجعه و یا با شماره تلفن 92-7838690-0251 تماس بگیرید.

 

 

 


انتهای پیام

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha